Jótékonysági Koncert Bécsben a Máltai Lovagrend (KMFAP) részvételével
 
2019. július 24-én, délután 3 órai kezdettel került megrendezésre egy jótékonysági koncert Bécsben (Ausztria) a hongkongi bejegyzésű 1-Art Charity Foundation és az osztrák Albert Schweitzer Társaság szervezésében. A rendezvényt a világ legismertebb hangversenytermében, a Goldener Saal-ban (Aranyterem) rendezték a világhírű Janoska Ensemble támogatásával és fellépésével, valamint nagyszámú kínai közönség részvételével.



A koncert keretében ifjú tehetségeknek, világszínvonalú zenészeknek és a rendezvényt szponzoráló személyiségeknek adott át díjakat Prof. Jörg C. Steiner, az Albert Schweitzer Társaság főtitkára. A díjazottak között említést érdemelnek: Lady Delia Pei, máltai dáma Hong Kong-ból, Xin Xing Hoi Kínából, valamint a Janoska Ensemble Európából.




Az eseményt a Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségek Szövetsége (KMFAP) is támogatta. A szervezésben részt vett Sir Prof. Nagar Philip Lai, a KMFAP hongkongi Perjele, illetve a rendezvényen a Máltai Lovagrendet Sir Dr. Czapáry-Martincsevics András máltai főtiszt, bailiff, Lady Czapáry-Nagy Júlia és Damsel Czapáry-Martincsevics Klára is képviselték.




2019. augusztus 8.