Sir Dr. Papp Lehel György - a Máltai Lovagrend (KMFAP) tagja rangos elismerésben részesült
 
2017. december 20. után Sir Papp Lehel György - a Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségek Szövetsége (KMFAP) lovagja és a Lovagrend Orvosi és Egészségügyi Tanácsának tagja - rákényszerült a CitonormPlus (Citonorm+) kezelés kifejlesztésére, amelyet 2018. január végére befejezett, és január 31-én saját maga részesült az első kezelésben.

Azóta több mint 5500 ember vetette alá magát a Citonorm+ kezelésnek, amelynek hatásosságát – néhány orvos kollégája - 70% felettinek ítéli meg, és ez igen jó arányszámnak számít! (Hasonló visszajelzések érkeztek számos országból, mint például: Kína, Kanada, Szlovákia, Románia, Németország, Svájc. Magyarországon jelenleg mintegy 22 helyen alkalmazzák Szegedtől Debrecenig és Mosonmagyaróvárig.)

2019. október 15-én a Sir Lehel által kifejlesztett CitonormPlus kezelés aranyérem kitüntetésben részesült a „Tesla Nemzetközi Feltalálói Konferencián és Bemutatón”.




Kedves Sir Lehel!
A Máltai Lovagrend (KMFAP) dámái és lovagjai nevében szívből gratulálunk a jelentős munkádhoz és fogadd őszinte elismerésünket eme rangos díjhoz, amelyet méltán megérdemeltél.



2019. október 21.