A Máltai Lovagrend (KMFAP) és az IBSSA közös Klubnapja 2021. november 24-én
 
A pandémiás időszak, illetve a nyári szünet után végre újra lehetőségünk nyílt találkozni egymással 2021. november 24-én a VakVarjú Pest étteremben, házigazdánk, a MediHelp International Kft. jóvoltából.

A klubnap első részében Sir Popper György, a Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségek Szövetsége (KMFAP) Magyar Nagyperjele ismertette a 2021. év eddigi rendezvényeit, amely a pandémia miatt az előző évekhez képest kevesebb volt. Popper úr részletesen beszámolt a KMFAP lovagavatási ceremóniáiról, a nyár eleji Béla Kastélyban tartott és az októberben Máltán rendezett eseményekről. Mindkét rendezvény kiemelten szép volt és a koronavírus-járvány okozta nehézségek ellenére rendkívül jól sikerült. Külön megemlítette, hogy a pandémia ellenére a szivarklub is folyamatosan működött és látogatható volt.



Sir George tájékoztatója után a MediHelp International Kft. ügyvezető igazgatója, Bauer Éva ismertette a társaság tevékenységi körét, valamint helyét és szerepét az egészségbiztosítók között.

A klubnapon Lovag Kilián Gusztáv, a Szent Kilián Lovagrend nagymestere „A Szent Kilián Lovagrend Kelta Keresztje” kitüntetést adományozta Sir Popper György úrnak.



A hivatalos program után egy kellemes vacsora mellett baráti beszélgetéssel folytatódott az esemény.

2021. december 10.